0909609125

Набор Обновлений Updatepack7r2 Для Windows 7 Sp1 И Server 2008 R2 Sp1

U kunt uw vergeten wachtwoord opnieuw instellen door de beveiligingsvragen te beantwoorden die u hebt ingesteld bij het maken van uw lokale account. HP raadt u aan om een ‘verbonden account’ van Microsoft te gebruiken om u aan te melden bij Windows. Meld u op een verbonden account van Microsoft met uw e-mailadres aan bij Windows. U kunt het wachtwoord op elk moment vanaf een ander apparaat opnieuw instellen. U hebt geen e-mailadres van Microsoft of Hotmail nodig voor het instellen van een verbonden account. Als u het wachtwoord van het gebruikersaccount bent vergeten en u een wachtwoordherstelschijf hebt, kunt u het wachtwoord hiermee opnieuw instellen.

  • Meld u aan bij Windows met een account met beheerdersrechten.
  • Koppel Twitter, Outlook, LinkedIn en andere accounts aan de app Personen, waar u contactpersonen kunt toevoegen uit lijsten en adresboeken.
  • U kunt de wachtwoordvereiste mogelijk niet uitschakelen als uw computer met een netwerkdomein is verbonden.
  • Deze functies mscoree.dll gratis download instelt, gaat u naar Instellen aanmeldopties voor Windows Hello .
  • Stel beveiligingsvragen in om te voorkomen dat u geen toegang meer hebt tot uw lokale account als u uw wachtwoord vergeet.

De computer wordt opnieuw opgestart en het bureaublad wordt weergegeven zonder dat u een wachtwoord moet invoeren. U kunt zich nu aanmelden bij uw lokaal gebruikersaccount met het nieuwe wachtwoord. De pincode voor uw account is ingesteld en deze kunt u gebruiken om u aan te melden. Toegang tot bestanden vanaf andere computers en apparaten met behulp van OneDrive. U kunt uw wachtwoord op elk moment opnieuw instellen of uw account met een ander apparaat beheren. De computer is ingesteld op automatisch aanmelden bij uw account.

Het Wachtwoord Voor Het Lokale Gebruikersaccount Wijzigen Vanaf Een Ander Gebruikersaccount

Meld u bij Windows aan met een e-mailadres en wachtwoord. Nu identificerenHP kan de meeste HP-producten identificeren en mogelijke oplossingen aanbevelen.

5 10

U kunt een reset voor Windows uitvoeren om alle bestanden, inclusief wachtwoordgegevens voor lokale gebruikersaccounts, volledig te verwijderen en de originele instellingen van de computer te herstellen. Zie voor meer informatie Microsoft herstel met een druk op de knop . Als u het wachtwoord van uw gebruikersaccount vergeten bent, kunt u met behulp van een ander beheerdersaccount op het systeem het wachtwoord voor het lokale gebruikersaccount wijzigen.

3 7

Als een standaardaccount beheerdersrechten vereist, kunt u zich aanmelden bij elk account dat al beheerdersrechten heeft en de accountinstellingen wijzigen. Plaatselijke winkels bieden mogelijk tegen betaling diensten voor het herstellen van wachtwoorden aan. Meld u aan bij een lokaal account en controleer vervolgens of de computer met internet is verbonden. Stel beveiligingsvragen in om te voorkomen dat u geen toegang meer hebt tot uw lokale account als u uw wachtwoord vergeet. Meld u aan bij een Microsoftaccount en controleer vervolgens of de computer met internet is verbonden. Als u gebruik maakt van een lokaal gebruikersaccount dat HP niet kan herstellen en u het wachtwoord verloren of vergeten bent, stelt u uw wachtwoord opnieuw in.

Contact Me on Zalo